Stadswerven, nieuwbouw in Dordrecht

Transformatie naar uniek woongebied in volle gang in Dordrecht.

Wie nu de Maasstraat op Stadswerven oploopt of -rijdt ervaart direct dat hier een grootse transformatie aan de gang is. De eerste nieuwbouw koopwoningen op dit schiereiland zijn inmiddels bewoond en de opgespoten zandvlaktes zijn klaar voor de volgende woningbouw plannen. Op de tekentafel ligt het plan voor de invulling van de (jacht)haven en de gemeente treft momenteel de voorbereidingen voor de aanleg van de brug die Stadswerven met het historische hart van Dordrecht gaat verbinden.

Nieuwbouw plan gebouw Americana

Na de succesvolle oplevering van de eerste fasen met eengezinswoningen en de appartementen van The Lighthouse gaat de vervolgfase, plan Americana, starten 4e kwartaal 2018.

Geïnteresseerd in het plan Americana?

De verkoopbrochure samen met de kopersinformatie is digitaal beschikbaar via de project website: www.stadswerven.nl. Daar heeft u de mogelijkheid om u digitaal in te schrijven voor het appartement/de woning van uw voorkeur.

Na de inschrijving ontvangt u een persoonlijke link. Via deze link gaat u naar een persoonlijke pagina op de website van de Stadwerven - Americana. Hierop staat de inschrijfprocedure beschreven en kunt u zich definitief inschrijven. De inschrijftermijn eindigt maandag 15 oktober 2018 om 12.00 uur. 

Hierna vindt de toewijzing plaats. Als er een appartement of woning aan u toegewezen wordt neemt de makelaar uiterlijk 18 oktober 2018 contact met u op. Het zou dus kunnen zijn dat u onverhoopt geen appartement of woning toegewezen krijgt. U komt dan op de reservelijst en wordt dan via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

 

TOT ZOVER HET GEWONE WONEN, HIER IS STADSWERVEN!